Spor Haber Girişi : 02 Temmuz 2012 15:00

İşitme engelliler galibiyetle tanıştı

İşitme engelliler galibiyetle tanıştı
Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. Yaz Spor Oyunları’nda İşitme Engelliler Futbol karşılaşmaları da tam gaz devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. Yaz Spor Oyunları’nda İşitme Engelliler Futbol karşılaşmaları da tam gaz devam ediyor. 1 Nolu Sentetik Sahada oynanan ve kıran kırana geçen maçlarda Erzurum ilk galibiyetini aldı. Yönetici Muhsin Sarıbaş ve Antrenör Sedat Refayeli yönetiminde maçlara çıkan Erzurum İşitme Engelliler Futbol takımı dün Sinan’ın attığı golle Muş İşitme Engelliler Futbol takımını 1-0 mağlup ederken, günün diğer maçı da Gaziantep ile Van arasında oynandı. Muhammed Murat Sekban’ın yönettiği maçın İlk yarısı golsüz bitti. Maçın ikinci yarısında Van ekibi bir anda 2-0 öne geçti. Herkes maçın bu skorla biteceğini tahmin ederken, Gaziantep uzatma anlarında bulduğu iki golle maçı 2-2 bitirdi ve yenilmekten kurtardı. Kırmızı-siyahlılar bu galibiyetle üçte üç yaptı ve şampiyonluk iddiasını tüm hızıyla sürdürdü. İlk iki maçını 3-2’lik sonuçlarla kaybeden Erzurum İşitme Engelliler Futbol takımı, 1-0’lık Muş galibiyetiyle ilk üçe girme şansını korudu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.