İlçeler Haber Girişi : 05 Nisan 2013 19:44

İspir Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci

İspir Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci
İspir Belediyesi ve Hizmet İş Erzurum Şubesi arasındaki toplu iş sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.
Erzurumajans-İspir Belediyesi ve Hizmet İş Erzurum Şubesi arasındaki toplu iş sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.

Hizmet İş Sendikası ile İspir Belediyesi arasında anlaşma sağlanması nedeniyle düzenlenen imza töreninde, İspir Belediye Başkanı Osman Çakır ile Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal çalışan işçilerin mali ve sosyal haklarıyla ilgili sözleşmeyi imzaladı.

Aksakal, törende yaptığı konuşmada, İspir'de belediye işçilerini memnun eden toplu iş sözleşme sürecinin başarıyla sonuçlandığını ifade etti.
Toplu iş sözleşme sürecinin 13 belediyede sonuçlandığını anımsatan Aksakal, şunları söyledi:

"İspir Belediyesi'ndeki sözleşme süreci işçilerimizin lehine sonuçlanmıştır. 18 belediyemizden 13'ü işçiyi memnun edecek nitelikte sonuçlandı. 5 belediyemizdeki sözleşmeleri de önümüzdeki günlerde yapacağız. Belediye Başkanlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum"

Çakır da sözleşmenin mevcut şartlar göz önüne alarak yapıldığını, sendikadan gerekli anlayışı gördüklerini belirterek, toplu iş sözleşmesinin işçiler ve belediye için hayırlı olmasını diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.