Spor Haber Girişi : 15 Kasım 2011 19:27

İşte mucize arayacak ilk 11

İşte mucize arayacak ilk 11
EURO 2012 Elemeleri Play-Off turunda Hırvatistan`la rövanş maçına çıkacak A Milli Takım`ın ilk 11`inde değişiklik oldu.
Erzurum Ajans-EURO 2012 Elemeleri Play-Off turunda Hırvatistan`la rövanş maçına çıkacak A Milli Takım`ın ilk 11`inde değişiklik oldu.

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu rövanş maçında bugün deplasmanda Hırvatistan ile karşılaşacak.

Zagreb`deki Maksimir Stadı`nda oynanacak ve TSİ 21.05`te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu`ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia`nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Ricardo Jorge Ferraira Santos yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa. Karşılaşma ATV`den de naklen yayınlanacak.

İlk açıklanan kadrodan Caner Erkin`in yerine Gökhan Töre dahil oldu.

A MİLLİ TAKIM`IN 11`İ ŞÖYLE:

Sinan, Serkan, Ömer, Egemen, İsmail, Selçuk Şahin, Hamit, Selçuk İnan, Umut, Gökhan Töre ve Kazım.

4 FARKLI KAZANMASI GEREKİYOR

İstanbul`daki ilk maçı 3-0 kaybeden milli takımın, turu geçip Avrupa Şampiyonası finallerine kalabilmesi için 4 farklı veya gollü 3 farklı galibiyet alması gerekiyor.

Milli takımın 3-0 kazanması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. Ay-yıldızlılar, 4-1, 5-2 gibi 3 farklı gollü galibiyetlerde veya 4 farklı galibiyetlerde adını Avrupa Şampiyonası finallerine yazdıracak. Aksi sonuçlarda ise turu geçen taraf Hırvatistan olacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.