Erzurum Haber Girişi : 14 Haziran 2016 13:00

Jandarmadan örnek yardım

Jandarmadan örnek yardım
Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli personel ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Özel Güzide Bakım Merkezindeki 58 yaşlı ve engelliyi ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.
Erezurumajans-Jandarma teşkilatının 177'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli personel ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Özel Güzide Bakım Merkezindeki 58 yaşlı ve engelliyi ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Bakım evindekilerin teşhir edilmemesi için içeride fotoğraf çektirmeyen İl Jandarma Komutanlığı, basın organlarına sadece bakım evine giriş ve çıkışta çekilen fotoğrafları servis etti. Amaçlarının bakımevindeki yaşlı ve engellilerle sohbet etmek ve jandarma olarak her zaman onların yanında olduklarının hissini vermek ve onların hayır dualarını almak olduğuna dikkati çeken askeri yetkililer şunları söyledi:

"Güzel ve anlamlı bir gündü. Bakım evindeki odaları gezerek engelli ve bakıma muhtaç kadınlara teşkilatımızın 177'nci kuruluş yıl dönümü anısına çeşitli hediye ve karanfil verdik. Ziyaret esnasında yapılan sohbette yaşlı ve engelliler Jandarmanın toplumumuzda çok saygın bir yere sahip olduğunu son dönemlerde meydana gelen terör olaylarında ise verilen her şehite çok üzüldüklerini bildirdiler. Vatanı koruyan Mehmetçiklere gece gündüz sürekli olarak dua ettiklerini ve bugün yataklarında rahat uyuya biliyorlarsa bunu Türk Silahlı Kuvvetlere borçlu olduklarını söyleyerek bizleri duygulandırdılar." 

Karşılarında Mehmetçikleri gören bakımevi sakinleri, onlara sıkıca sarılıp gözyaşı döktü. Maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Türk Silahlı Kuvvetleri ile gurur duyduklarını belirten Özel Güzide Bakım Merkezi' sakinleri, "Allah devlete zeval vermesin. Tek isteğimiz ülkemizin biran evvel terör belasından kurtulmasıdır" dedi.

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.