Bölge Haber Girişi : 12 Temmuz 2011 12:46

Jimnastikçilerin yoğun temposu!..

Jimnastikçilerin yoğun temposu!..
Antrenörler Süleyman Perçem ve İsmail Güler nezaretinde çalışmalarını sürdüren jimnastikçiler, Türkiye Şampiyonası'na yoğun bir tempoda hazırlanıyor.

Erzurum Ajans-Antrenörler Süleyman Perçem ve İsmail Güler nezaretinde çalışmalarını sürdüren jimnastikçiler, Türkiye Şampiyonası’na yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Yaz Spor Okulları kapsamında açılan jimnastik kursları da yoğun bir ilgi görüyor.

Erzurumlu jimnastikçiler, hız kesmek nedir bilmiyor. Trampolinde Erzurum’a Türkiye ikinciliği derecesi getiren Gençlik sporda jimnastikçiler, Türkiye Şampiyonası’na bileniyor. Antrenörler Süleyman Perçem, Adem Budak ve İsmail Güler yönetiminde yoğun bir tempoda zorlu yarışlara bilenen kelebekler, Cemal Gürsel Spor Salonu jimnastik salonunda kamp kurdular. Antrenörler Süleyman Perçem ve İsmail Güler yönetiminde yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdüren sporculara, yoğun bir terapi uygulanıyor. Türkiye Şampiyonası öncesinde sporculara güvendiklerinin altını çizen jimnastik Antrenörleri Süleyman Perçem, Adem Budak ve İsmail Güler, sporculardan yeni bir zafer beklediklerini söylediler. Antrenör Süleyman Perçem, Türkiye Şampiyonası’nda, Trampolin Yarışmasına katılacak olan sporculara da yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını söyledi. Perçem, şampiyonada Oktay Çiftçi başta olmak üzere tüm sporcularından madalya beklediklerini belirterek, şimdiden zorlu yarışlar için iddialı olduklarını söyledi. Perçem, “Türkiye’de derece yapmamız, sporcularımıza önemli bir özgüven kazandırdı. Ailelerin kendi elleri ile çocuklarını jimnastiğe getirmesi bizler için bir gurur kaynağı oldu” diye konuştu.

Bu arada Yaz Spor Okulları kapsamında açılan jimnastik kursları da yoğun bir ilgi görüyor. Jimnastik kursuna katılan minik öğrenciler, bu sporun temel eğitimini alıyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.