Bölge Haber Girişi : 28 Eylül 2011 00:09

Kaçak sigara operasyonu: 21 gözaltı!..

Kaçak sigara operasyonu: 21 gözaltı!..
Erzurum, Van ve Ağrı'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, "sigara kaçakçılığı" yaptıkları ileri sürülen 21 kişi gözaltına alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekiplerince yapılan 8 aylık araştırmada, Erzurum, Ağrı ve Van'da sigara kaçakçılığı yaptıkları ileri sürülen bir grup tespit edildi.

Üç ilin KOM Şube ekiplerince eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, şahısların ev ve iş yerleri arandı. Özel Harekat timlerinin de görev yaptığı operasyonda, Van'da 5, Ağrı'da 3 ve Erzurum'da 13 olmak üzere toplam 21 kişi gözaltına alındı.

"Sigara kaçakçılığı yapmak amacıyla suç örgütü kurmak" suçundan gözaltına alınan kişilerin sorguları sürüyor. Erzurum'da C.G'nin elebaşılığını yaptığı iddia edilen grubun, yurda yasa dışı yollarla sokulan kaçak sigaraların, Batı illerine sevkıyatını yaptıkları, şimdiye kadar gruba ait yaklaşık 300 binin üzerinde kaçak sigaranın ele geçirildiği belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.