Erzurum Haber Girişi : 14 Şubat 2012 13:57

Kafasına buz sarkıtı düşen kız hastanelik oldu

Kafasına buz sarkıtı düşen kız hastanelik oldu
Erzurum'da öğle saatlerinde güneşin kendisini göstermesiyle birlikte çatılardan uzayan sarkıtlar tehlikeye neden olurken, bugün kafasına buz düşen genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da öğle saatlerinde güneşin kendisini göstermesiyle birlikte çatılardan uzayan sarkıtlar tehlikeye neden olurken, bugün kafasına buz düşen genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çaykara Caddesi üzerinde saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda; kaldırımda yürümekte olan 20 yaşlarındaki bir genç kızın başına çatıdan uzayan buz sarkıtı düştü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen buz sarkıtı kızın ağır yaralanmasına neden oldu. Yere yığılan genç kız, çevredeki vatandaşların ambulans çağırması üzerine Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı genç kıza yardımcı olan çevredeki vatandaşlar, buz sarkıtlarının zamanında temizlenmesi konusunda
belediyelerin hassasiyet göstermesi gerektiğini ifade etti. Vatandaşlar, "Buzların her biri mızrak gibi. Kaldırımlarda yürümekten korkuyoruz. Bugün o genç kızın başına düşen buz yarın bizin başımıza da düşebilir. Ölüm korkusu ile kaldırımlarda yürüyoruz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.