Erzurum Haber Girişi : 12 Ağustos 2014 11:39

Kameralı çözüm!

Kameralı çözüm!
Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerinde bazı sürücülerin vatandaşlara yaptığı kötü muamelenin önüne geçmek için düğmeye bastı.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerinde bazı sürücülerin  vatandaşlara yaptığı kötü muamelenin önüne geçmek için düğmeye bastı.

Başkan Sekmen'in talimatıyla artık otobüs ler güvenlik kamerayla izlenecek.

Bazıhalk otobüsü şoförleri tarafından kötü muameleye maruz kalan özelikle 65 yaş üstü ücretsiz kart kullanan vatandaşlar ın tepkisi karşılıksız kalmadı. Ücretsiz kart uygulaması başladığından buyana hakarete uğrayan vatandaşlar tarafından çok sayıda şikayet alan Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla kurulan sistemle  artık her otobüskamerayla izlenecek.

H
alk otobüslerine takılan kamera sayesinde otobüsler sefer anında iken izlenecek. Vatandaşlara hakaret edilen otobüsler tespit edilip sürücülerine gerekli yaptırım uygulanacak. Vatandaşın hakkını her zaman savunacaklarını ifade eden Başkan Sekmen, " Bu konuda önlemlerimizi alıyoruz. Vatandaşa hakarete göz yummamız mümkün değil. Bu konuda dernekle de uyum içerisinde çalışıyoruz. Sorunları en kısa sürede çözeceğiz" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökhan SANAY 01 Ocak 1970 02:00

    Maşallah başkanımız bu gibi sorunları görüyor gerçekten tebrik ediyorum.Bir de şu otobüslerin yaptığı hız konusuna bir çözüm bulunsa sanırım daha güvenli yolculuk yapacağız