Bölge Haber Girişi : 02 Haziran 2010 00:31

Kamu-sen den İsrail'e kınama!..

Kamu-sen den İsrail'e kınama!..
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, Şırnak, Hakkari, Antakya ve Hatayda ki şehitlerin ardından İsrailin masum insanlara karşı kullandığı insanlık

Erzurum Ajans-Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, Şırnak, Hakkari, Antakya ve Hatay’da ki şehitlerin ardından İsrail’in masum insanlara karşı kullandığı insanlık dışı yöntem ve zorbalık karşısında sarsıntıya uğradıklarını söyledi. Bayraktar, İsrail’in sivil ve silahsız vatandaşlara uyguladıkları insanlık dışı muamelenin sadece masun insanlara değil tüm insanlığa sıkılmış bir kurşun olduğunu dile getirdi.
Dünyanın, İsrail’in uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayan vahşeti karşısında seyirci kaldığını ifade eden Müfit Bayraktar, “Filistin davası insanlık tarihi boyunca süregelmiş bir mücadeleyi ifade eder. 52 yıldır bütün insani değerleri ayaklar altına alan, kural tanımaz uygulamalarıyla kanımızı donduran İsrail’i uyarıyoruz: Bu saldırı uluslar arası sularda Türk Bayraklı gemilere yapılmıştır. Katledilenlerin büyük çoğunluğu, insani yardım taşıyan sivil, silahsız Türk vatandaşlarıdır. Bu saldırıyı gerçekleştiren İsrail, mutlak surette uyguladığı devlet terörünün bedelini de hesaplamış olmalıdır.-Türk kamuoyu önce yetkililerimizden sonra da Birleşmiş Milletlerden yıllardır hukuku hiçe sayan İsrail’den yaptıklarının hesabının sorulmasını beklemektedir. Bu hesap, caydırıcı ve İsrail’in yaptığına pişman olacağı etkinlikte olmalıdır.Türk milleti kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de hainliği de unutmayacak; kim olursa olsun teröriste, teröre destek verenlere ve devlet terörü uygulayanlara hak ettiği cevabı verecektir” dedi.
Bayraktar, İskenderun’da terör saldırısı ile ilgili olarak da “Bu terör belasının mutlak surette son bulması ve sorumlularının bulunarak en ağır şekilde hukuken ve toplumun tepkisiyle cezalandırılması gerekmektedir. Bu vesile ile saldırılarda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar; ailelerine, devletimize, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.