Spor Haber Girişi : 29 Şubat 2012 15:09

Kar prensesi Milli sporcu unutulmadı

Kar prensesi Milli sporcu unutulmadı
Erzurum'da yarın başlayacak olan Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonası hazırlıklarını Kandilli'de sürdüren Kayak Milli Takımı, hayatını kaybeden Milli sporcu Aslı Nemutlu'yu unutmadı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da yarın başlayacak olan Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonası hazırlıklarını Kandilli'de sürdüren Kayak Milli Takımı, hayatını kaybeden Milli sporcu Aslı Nemutlu'yu unutmadı.
Kayak Milli Takımı sporcuları, Erzurum'da geçirdiği kayak kazası sonucu hayatını kaybeden Aslı Nemutlu'nun anısını yaşatmak için pankart açtı. Konaklı'da geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden kayakçı Aslı Nemutlu'yu unutmayan milliler, Dünya Şampiyonası'nda Aslı için mücadele edeceklerini belirttiler. Kuzey Disiplini kategorisinde parkura çıkacak olan Özgür Topal, Tanju İncedemir, Bahadır Bilen, Gülbahar Kahraman ve Temel Öz'den oluşan ay-yıldızlılar, şampiyonada kazacakları madalyaları Aslı
Nemutlu'ya hediye edecek. Sporcular, "Senin İçin Aslı" yazılı pankartı açarak, milli sporcuyu yad ettiler.
Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, "Dünya Şampiyonası'nda oldukça iddialıyız. Hedefimiz kürsünün en üst basamağına çıkmak. Diğer ülkelerle birlikte idman yapma fırsatını bulduk. Gördüğümüz kadarıyla onlardan çok daha iyi durumdayız. Burada kazandığımız madalyaları sporcu kardeşlerimle birlikte Aslı kardeşimize hediye edeceğiz" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.