İlçeler Haber Girişi : 19 Aralık 2011 11:38

Karabaş yeni yavrunun başını saatlerce bekledi

Karabaş yeni yavrunun başını saatlerce bekledi
Erzurum`un Narman ilçe merkezinde küçükbaş hayvan üreticiliği yapan Ömer Okumuş`un köpeği Karabaş, doğum yapan keçinin başını bekleyerek sahibi gelene kadar nöbet tuttu.
Erzurum Ajans-Erzurum`un Narman ilçe merkezinde küçükbaş hayvan üreticiliği yapan Ömer Okumuş`un köpeği Karabaş, doğum yapan keçinin başını bekleyerek sahibi gelene kadar nöbet tuttu.

Narman Dağyolu köyü Şahintepe mevkiinde doğum yapan keçinin başını bekleyerek yavru ve annesini yalnız bırakmayan Karabaş, sahibi Ömer Okumuş gelinceye kadar nöbet tuttu. Köpeği Karabaş`ın daha önce de bu tür birkaç olayına daha denk geldiğini belirten Okumuş, köpeğinin doğumlardan sonra yırtıcılara karşı yavru ve annesinin başını daha önce de defalarca beklediğine şahit olduğunu söyledi.

Köpeği Karabaş`ın fedakarlığından son derece memnun olduğunu belirten Okumuş, "Bizlerden birisi sürünün başına gelinceye kadar sürüyü yalnız bırakmıyor. Bütün sürü sahiplerinin böyle bir köpeğe sahip olmasını isterim" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.