Erzurum Haber Girişi : 09 Eylül 2014 15:55

Karadayı'dan açıklama

Karadayı'dan açıklama
Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, yeni açıklama yaptı.
Erzurumajans-Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, yeni açıklama yaptı.

New City'e ait arsaların yeni oluşuma devredilmesinin bazı kesimler tarafından yanlış algılandığını ifade eden İşadamı Ahmet Metin Karadayı, "Bu arsaları Erzurum'un güvenilir iş adamlarına devir ettik. Yani arsalarımızı bu oluşumdaki kişilere emanet verdik.  Bu arsalar üzerinde yine Karadayı olarak inşatlarımızı yapmayı sürdüreceğiz. Biz hiçbir şekilde hiç kimsenin hakkını başkalarına vermeyiz ve sunmayız" dedi.

Hiç kimsenin mağdur olmayacağını da sözlerine ekleyen İşadamı Karadayı," Birileri halkın ve hak sahiplerinin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Hiçbir sorunumuz kalmadı. Hak sahiplerinin dairelerini 2015 yılının Ekim ayında kura çektirerek teslim edeceğiz. Hiçbir hak sahibinden, dairelerini teslim edene kadarda aylık ödenti almayacağız. Daireleri teslim ettikten sonra, bize ödemelerini yapacaklar" şeklinde konuştu.

İ
şadamı Karadayı, Karadayı Holding olarak sürekli kamuoyunu bilgilendireceklerini, bunun dışında yapılan açıklama ve iddialara kamuoyunun itibar etmemesini istedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RASİM KIRPAN 01 Ocak 1970 02:00

    yazık bu adamı bu hale getiren ahmet küçük bu ahmet küçük kan kusa taştan sağlam karadayı yı ne hale getirdin şu andada ismi bile geçmiyor sahtekar ahmet KÜÇÜK erzurumun 10 yılını yedin seni kan kusasın çoluk çocuğundan çıksın AHMET KÜÇÜK

  • güven Tırpan 01 Ocak 1970 02:00

    Sağolasın

  • Ahmet 01 Ocak 1970 02:00

    Açıklamaları hiç tatmin edici değil. Oyalıyorlar milleti. Delikanlı erzurum çocuğu imajı vermeye çalışılıyor. Bizim paralar uçacak heralde. Belediye başkanı Erzurum` a en büyük yatırımını yaptı gözümüz aydın.