Spor Haber Girişi : 18 Haziran 2013 17:10

Karate kuşak sınavları yapıldı

Karate kuşak sınavları yapıldı
Toplam 300 karatecinin kuşak terfi sınavlarına katıldığı organizasyonda Kuşak Terfi Eğitim Komisyonu'nda Karate 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi komisyon başkanlığı yaptı.
Erzurumajans-Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan ve Karate Yedinci Bölge Başkanı Ahmet Çelebi başkanlığında yapılan sınavlar Palandöken İlçe Halk Eğitim Merkezi, Yakutiye Halk Eğitim Merkezi, Erzurum Palandöken Gençlik Spor Kulübü ve Çelebi Spor Kulübü'nde karate yapan sporcular kuşak terfi sınavlarına tabi tutuldu.

Toplam 300 karatecinin kuşak terfi sınavlarına katıldığı organizasyonda Kuşak Terfi Eğitim Komisyonu'nda Karate 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi komisyon başkanlığı yaptı. Muhammet Çelebi, Özkan Kıriveroğlu, Bahadır Sayıncı, Emre Karataş ve Murat Yalçın ise sınav komisyonu üyeleri olarak görev yaptı. Karate 7. Bölge Başkanı Çelebi, "Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Haziran ayı dönemi kuşak terfi sınavlarını yaptık. Katılımın bir hayli fazla olması karate sporu adına büyük bir memnuniyet veren bir durum olmuştur. 300 karatecinin ayrı ayrı günlerde bir üst kemer için ter döktü" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.