Bölge Haber Girişi : 24 Kasım 2010 00:13

Kargalar ev yaktı!..

Kargalar ev yaktı!..
Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Gaziler beldesinde çatıdaki kargaların enerji hatlarında neden olduğu kısa devre 2 katlı evi kül etti.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Gaziler beldesinde çatıdaki kargaların enerji hatlarında neden olduğu kısa devre 2 katlı evi kül etti. 75 yaşındaki Fatma Solak ve 55 yaşındaki oğlunun yaşadığı evde bulunan eşyalar tamamen yanarken, ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde su almak için çeşmeye giden Fatma Solak eve döndüğünde evinin yandığını gördü. Kısa sürede büyüyen yangın bir anda evin tamamını sardı. Şenkaya Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangına daha sonra Oltu ve Olur Belediyesi itfaiye ekipleri takviye olarak geldi. Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki arazözlerin de söndürme çalışmalarına katıldığı yangında 2 katlı ev kül oldu. Yangına dört bir koldan müdahale eden itfaiye ekiplerinin suyu bitince

Gaziler Çayı'ndan araçlara su takviyesi yapıldı. 2 saat süren çalışma sonunda yangın kontrol altına alınabildi.

Söndürme çalışmalarını endişeyle izleyen Fatma Solak, oğlu Uğur Solak ile birlikte yaşadığını ve kalp hastası olduklarını belirterek, "Evimiz tamamen yandı. Bütün eşyalarım kül oldu. Çaresiz ortada kaldık. Ne yapacağım bilmiyorum" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.