Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2010 14:50

Kaymakam ve eşi 20 öğrenciyi giydirdi!..

Kaymakam ve eşi 20 öğrenciyi giydirdi!..
Erzurum Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Eşi Hacer Atasoy ilçeye bağlı köylerde öğrenim gören 20 öğrenciye yeni yıl öncesi kıyafet yardımında bulundular.

Erzurum Ajans-Erzurum Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Eşi Hacer Atasoy ilçeye bağlı köylerde öğrenim gören 20 öğrenciye yeni yıl öncesi kıyafet yardımında bulundular.

Narman Kaymakamı ve eşi Hacer Atasoy her hafta köy gezileri sırasında gittiği her köyde önce okulları ziyaret ederek köy okullarının ihtiyaçlarının yanı sıra öğrencilerinde ihtiyaçlarını sorup durumları hakkında öğretmenlerinden bilgi alıyordu. Ziyaret ettiği okullarda maddi durumları iyi olmayan öğrencileri tespit ettiren Kaymakam Atasoy, 20 öğrenciyi öğretmenleri nezaretinde ilçeye davet ederek ilçedeki bir giyim mağazasından çocukları kendi elleriyle baştan aşağı giyindirdi.

Kaymakam amcalarının ve eşi hanımefendinin gösterdikleri şefkat karşısında çocukların mutluluğu ve sevinçleri gözlerine yansıdı. Kaymakam Atasoy çocuklara büyüdüklerinde ne olmak istediklerini sorunca çocuklar kaymakam olmak istediklerini söyleyince Kaymakam Atasoy, “O zaman derslerinize çok çalışıp çok okumalısınız sizleri kaymakam olarak görmek beni çok sevindirir ” dedi.

İlçe Kaymakamı Atasoy öğrencilere yapılan yardımla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlçemizde ziyaret ettiğim köylerde öğrencilerin durumlarını gördüğümüzde üzülmemek elde değil. Bu durumu zaman zaman ilçemizin ileri gelenleriyle konuşup imkanlar dahilinde çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu konuda duyarlılık gösterip bu çocuklarımızın giyindirilmesinde destek olan il genel meclisi üyesi Cem Çil beye teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Atasoy tüm Narman’lı hemşerilerimizin de bu tür hayırlı çalışmalara destek olmalarını beklediğini belirterek “Bu tür çalışmalarla insanlarımızın manevi duygularını en üst düzeyde olduğunu görmek bizleri sevindiriyor” dedi.

Kaymakam Atasoy daha sonra öğrencileri bir markete götürerek çikolata ve meyve suyu ikram etti. Kaymakam Atasoy Eşi Hacer hanımın da eğitimci olması nedeniyle bu konularda çok hassas olduğunu ve kendisini hem teşvik edip hem de destek olduğunu belirterek bu tür çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.