Spor Haber Girişi : 04 Ocak 2021 14:59

Kazım Karabekir stadı yenilenecek

Kazım Karabekir stadı yenilenecek
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Kazım Karabekir Stadının üzerinin kapatılacağını ve stadın yenileceğini söyledi."

Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Milletvekilleri, telekonferans yolu ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştüler.

 

Şehrin sorunlarının çözümüne yönelik gerçekleştirilen toplantı sonrası bir açıklama yapan, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, " Taleplerimizi sayın bakanımıza ilettik, Kendisi de önümüzdeki günlerde Erzurum'a gelerek müjdeyi verecek. Erzurum şartlarına uygun olmayan Kazım Karabekir Stadının üzerinin kapatılmasını ve stadda ciddi bir yenileme talebimiz oldu. Kendisi bu talebimizi makul karşıladı. Stadın yenilenmesi için talimat verdi. Ayrıca Erzurum'a Bakanlık tarafından 10 bin kişilik bir kapalı spor salonunun da yapılacağını belirtti. Şehrimize hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekilerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

 

Sinan ÖZÇAYLAK/Erkhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sezai hararlı 05 Ocak 2021 18:27

    Basta turbunlerdekı sandalıyelerı betondan kaldırsınlar kışın hava soguk yerden soguk oturmak mumkun degıl evlerden mınder getırıyoruz o olmuyor mıllet ayakta mecbur 90 +30 dk erken gırmemız=120 dak .bırde alt katlara bufe açılsın su..çay yıyecek benzer bufeler yapsınlar. Bırde o tavandakı ısıtıcılar çok yukarda aşagıya alsınlar yukarda yanıyor seyırcıye faydası olmuyor

  • Talat Özen 05 Ocak 2021 11:46

    Stadın yenilenmesinden ziyade erzurumun hava şartlarına uygun modern yeni bir stad yapılması daha doğru bir iş olur. Tadilat işlemleri kalıcı ve uzun süreli olmaz bu stada daha öncede tadilat yapılmıştı. Diğer şehirlerimizde olduğu gibi (örn: Eskişehir) yapılması daha doğru olur düşüncesindeyiz.

  • Latif AYKUT 05 Ocak 2021 08:57

    Her şehir yeni stad yaptı. Siz 2011 de de şimdi de bakıma alın. Adını da müjde koyun. Şehre yakışır yeni bir proje ile yeni bir stad yaptırsanız daha iyi olmaz mı? Bizim Erzurumlu yöneticilerin vizyonu yok. Bulamıyorsan Bursa stadına bak, Konya stadına bak, Trabzon stadına bak. Ama nerde.

  • Bedri ATILA 05 Ocak 2021 07:32

    Yeni bir proje ile modern bir stat yapılması daha güzel olur.Bu stat çok eski.Birde bu stat şehir içinde kaldı.Trafik sorunu var.Onun için daha uygun bir yere yeni bir stat yapılırsa bu şehrimiz adına doğru bir proje olur.

  • Cemal aydin 04 Ocak 2021 22:59

    Abi yıkıp orasını baştan yapın daha mantıklı olur.

  • Mehmet 04 Ocak 2021 21:20

    Doğunun en güzel, en gelişmiş, en modern iline bu stad yakismiyor,hala tadilattan yenilemeden bahsediliyor,2011 deki gibi yama yapmaktan baska bisiy degil, yahu bir sivas, bir samsun,bir diyarbakir,bir corum,arazisi dahi olmadığı için deniz doldurulup stad yapilan trabzon kadar olamıyormu Erzurum!!!sabredilecek gibi degil,akıl almıyor.Olmasi gereken şudur bu stad olduğu yerde kalsın kimse dokunmasın,Erzurum gibi bir ilin ikinci ucuncu liglerde oynayan profesyonel takimlari olması lazım,bu çok bişiy değil ve bu stadı onlar kullanmalı bu bir hayal değil vizyon meselesi, erzurumspor için şehrin daha gelişmeye muhtaç yerlerine yakın büyük ekolojik iklim özellikleri gözönüne alınarak yeni ısıtmalı üstü kapanabilen güzel modern bir tesise ihtiyacı var.Egerki yine yama ve tadilat yapılacaksa bu müjde değil,sadakadan ileri gitmeyecektir.Ülkemizin her yerine yeni modern stadlar yapılırken biz bunu neden yeni stad talep etmiyoruz,bu vasat,yetersiz bir taleptir. 10 yıl sonra stad yetersiz dediğimizde yine bakanlara bir taleple gittiğimizde bize demezlermi 20 sene de 2 kere tadilat yenileme yapılmış daha ne istiyorsunuz dediklerinde ne yapacağız selametle

  • Bülent uğur 04 Ocak 2021 20:28

    İnşallah başkanım Emeği geçenlerden Allah razı olsun

  • Abdullah 04 Ocak 2021 15:50

    Bunun neresi müjde. 3.lig köy takımlarına yeni stadlar yaptılar. Müjde diyip şehri aptal yerine koymayın veya koyun

  • Dadaş 04 Ocak 2021 15:46

    Ne yenilenmesi ya millet ile kafamı buluyorlar sayın yetkililere sesleniyorum Erzurum'a yeni bir stadyum lazım. Diyarbakır'a yeni stadyum, Erzincan'a yeni stadyum Erzurum'a olmaz stadyumu yeniliyelim niye bizim başımızmi kel