Spor Haber Girişi : 21 Haziran 2022 11:12

"Keşke kapıları açmasaydık!"

BB Erzurumspor'un 3 Temmuz'da yapacağı kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan Ömer Düzgün, "Keşke Erkan Hoca ile yollarımızı ayırdığım gün takımı Muzaffer Bilazer'e teslim etseydik, diyorum" dedi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Ömer Düzgün bir kez daha 3 Temmuz’daki olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı.

 

‘Erzurumspor Başkansız kalmaz’ diyen iş insanı PERDER Genel Başkanı Ömer Düzgün, Mavi-beyazlı kulüpte başkanlığı döneminde keşke dediği iki olayın olduğunu söyledi. Düzgün, “Erzurumspor sahipsiz ve başkansız kalmaz. Mutlaka bu kulüp başkan ve yönetim bulur” dedi.

 

"Keşke Bilazer’le devam etseydik"

 

PERDER Genel Başkanı Ömer Düzgün, “Keşke Erkan Sözeri ile yollarımızı ayırdığımız gün Teknik Direktörlük için Yücel İldiz’le değil de Muzaffer Bilazer ile devam kararı alsaydık. Keşke o dönem Muzaffer hocanın teknik direktör olarak yola devam etmesi için bastırsaydım diyorum. Bu olay benim keşke dediğim bir olaydır” diye konuştu.

 

"Keşke kapıları açmasaydık"

 

Geride kalan sezon kulüp başkanı olarak “İkinci kez keşke yapmasaydım” dediği olayın da Ankaragücü ve İstanbulspor maçlarında stadının kapılarını açmasıyla ilgili olduğunu da belirterek, “Bu iki maçta stat kapılarını maç başladıktan sora açtık, taraftarlar tribünleri doldurdu. Skor dezavantajında, takımımıza destek yerine olumsuz tezahüratlarda bulundular. Bu da mağlubiyetlerde önemli bir etken oldu. Üstelik sadece futbolcularımıza ve teknik heyetlerimize yönelik değil, yönetimimize de yönelik olarak olumsuz tezahüratlar yapıldı. Onun için keşke o iki maçta kapıları maç başladıktan sonra açmasaydık” şeklinde konuştu. Nurullah PALA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Salih AYGÜN 23 Haziran 2022 03:54

    Keşke sende hiç olmasaydın bu takımda kendi hatalarınızı taraftara mal ederek mi sşndirmeye çalışıyorsun

  • HASAN BULDAN 22 Haziran 2022 09:32

    keşke sende bu takımda hiç olmasaydın

  • yakutiyeli 21 Haziran 2022 14:33

    KEŞKE BU YÖNETİM OLMASAYDI