Spor Haber Girişi : 27 Şubat 2012 18:31

Kick boks il birinciliği sona erdi

Kick boks il birinciliği sona erdi
Türkiye Kick Boks Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kick Boks İl Birinciliği maçları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı.
Erzurum Ajans-Türkiye Kick Boks Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kick Boks İl Birinciliği maçları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı.
G
ençlik Hizmetleri ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile çok sayıda sporseverin izlediği müsabakalar minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde yapıldı. Nefes kesen maçlar sonunda ilk üçe giren sporculara madalya verildi. Kick Boks İl Temsilcisi Ertan Dalbudak, Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen il birinciliğinde 70 dolayında sporcunun şampiyonluk mücadelesi verdiğini belirtti. Balbudak, “İki gün süren müsabakalarımız büyük bir ilgi gördü. Semi Contact Light contact ve full contact müsabakalarında başarılı olan sporcular 05-10 Mart 2012 tarihlerinde Kırşehir’de yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecekler” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.