Siyaset Haber Girişi : 11 Şubat 2014 14:05

Kılıçdaroğlu: Atın bunu dışarı

Kılıçdaroğlu: Atın bunu dışarı
Parti grubunda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, masayı yumruklayarak konuşmasını kesen partiliyi salondan attırdı.
Erzurumajans-Partililerden birisinin 'MYK'yı dağıt' diye bağırması üzerine Kılıçdaroğlu, "Farklı kültürünü benimseyemeyen, genel başkanının sözünü kesen derhal burayı terketmeli" diyerek tepkisini dile getirdi.

C
HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma bir partili tarafından kesildi. Partililerden birisinin 'MYK'yı dağıt' diye bağırması üzerine Kılıçdaroğlu, "Farklı kültürünü benimseyemeyen, genel başkanının sözünü kesen derhal burayı terketmeli" diyerek tepkisini dile getirdi. Konuşmasında sinirlendiği gözlenen Kılıçdaroğlu'nun, "Kim ne derse desin bu partiden gençlere ve kadınlara yer açacağım. Daha fazla genç yeniden siyasetin önüne çıkacak. Ben olmazsam, CHP olmaz zihniyetini ortadan kaldıracağım. CHP varsa, hepiniz için var" açıklaması dikkat çekti.









Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.


Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.