Erzurum Haber Girişi : 10 Mayıs 2016 19:30

Kiremitci: Bütün engelleri sevgiyle aşacağız

Kiremitci: Bütün engelleri sevgiyle aşacağız
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, engelliler ve yakınları ile yaptığı "Bütün engelleri sevgiyle aşacağız" dedi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, engelliler ve yakınları ile yaptığı "Bütün engelleri sevgiyle aşacağız" dedi.

Engelliler haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci,engelli vatandaşların karşılaştığı sorunları çözmek için çalıştıklarını bildirdi. Kiremitçi "Engelleri ortadan kaldırmak için trafik ışıklarından tutun da kaldırımların düzenlenmesine, spor yapmalarına, meslek edinmelerine kadar her alanda bu kardeşlerimizin sıkıntılarını çözmeye ve onların da diğer vatandaşlarımız gibi hayatın her alanında, her faaliyetten faydalanmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Engelli yakınlarının çocuklarını okula götürürken, gezdirirken, sportif ve kültürel faaliyetlerde karşılaştıkları sıkıntıları, zorlukları bizlere anında iletmenizi istiyoruz. Siz bizi ne kadar sık uyarırsanız, biz de o sıkıntıların giderilmesi noktasında daha duyarlı oluruz. Bütün engelleri sevgiyle aşacağız" diye konuştu.

Büyükşehir belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarına dikkati çeken Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmamasını istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.