Spor Haber Girişi : 27 Ocak 2012 14:21

Kış ayında bile yüzme havuzunun kapıları açık

Kış ayında bile yüzme havuzunun kapıları açık
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün kapıları hiç kapanmadı. Kış aylarında bile yüzme havuzunda yüzülebiliyor.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün kapıları hiç kapanmadı. Kış aylarında bile yüzme havuzunda yüzülebiliyor.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait yarı olimpik ölçülere sahip yüzme havuzu büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Yüzme havuzunun kapıları yıl boyunca kapanmazken, kış aylarında bile havuzda yüzülebiliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, havuzun fiziki yapısında yaptıkları değişiklikler nedeniyle havuzun kış ortasında bile faal olduğunu ve Erzurum’da ikamet edenlerin yüzebildiğini söyledi. Yaz boyunca, Yaz Spor Okulları ve kulüpler tarafından organize edilen Yaz Yüzme Kurslarına ev sahipliği yapan Yüzme Havuzu hafta sonları halka hizmet vermişti. Ramazan ayında da faaliyetlerini sürdüren Yüzme Havuzu, bugünlerde de vatandaşa hizmet veriyor. Erzurum’un gece eksi 30 dereceyi gördüğü soğuk havalarda bile yüzme havuzunda yüzülebiliyor. Müsabık Sporcuların yanı sıra diğer öğrenciler ve vatandaşlar yüzme havuzunda yüzerken, kış ortasında spor yapmanın tadını çıkartıyor. Tesis Amiri Yakup Çiltaş, Cevdet Uluç yönetimindeki Yüzme Havuzunda, sporcular ve vatandaşlar Antrenörler Sercan Acöneroğlu ve Kübra Özdemir nezaretinde çalışıyorlar. Haftanın yedi günü kapıları açık olan Yüzme Havuzunda Müsabık sporcular, görme engelli sporcular ve 30 dolayındaki 7 yaş grubu öğrencilere hafta içi her gün saat 18.00-19.30 arası hizmet veren yüzme havuzu, hafta sonları 13.00-17.00 saatleri arasında halka hizmet veriyor.
Y
ıllardır, Erzurum’da yüzme sporuna gönül verenlere ve kursiyer öğrencilere hizmet veren kapalı yüzme havuzu, zemheri soğuklarında bile sıcak yüzü ile halka ve sporculara hizmet veriyor. Vatandaş, dışarıda gece hava sıcaklığının eksi 30’lara düştüğü Erzurum’da 29 derece sıcaklıktaki havuzda yüzüyor. Türkiye’de en uzun kış mevsimi yaşayan illerden biri olan Erzurum’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün fiziki şartlarını düzelttiği yüzme havuzu, bugünlerde bile vatandaşa hizmet verirken, haftanın yedi günü yüzme havuzunun kapılarının açık olması Erzurumluları mutlu ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Türk Telekom Atlama Kuleleri’nin yanına yapacakları portatif havuz sayesinde de milli yüzücüleri Erzurum’da ağırlayacaklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.