Erzurum Haber Girişi : 12 Ocak 2016 14:06

Kıyasettin Yüksel'e son görev

Kıyasettin Yüksel'e son görev
Önceki gün hayatını kaybeden ve Erzurumspor'da çeşitli dönemlerde kulüp başkanlığı yapan, 'zor günlerin adamı' olarak tanınan Kıyasettin Yüksel, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurumajans-Önceki gün hayatını kaybeden eski Erzurumspor Başkanı ve Ticaret Borsası eski Meclis Başkanı  Kıyasettin Yüksel(78) dün son yolculuğuna dualarla uğurlandı. 1980 ile 1992 yılları arasında çeşitli aralıklarla Erzurumspor'un başkanlığını yapan ve 'Zor günlerin adamı' olarak tanınan Kıyasettin Yüksel'in cenazesi dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karayazı ilçesinde toprağa verildi. 78 yaşında hayatını kaybeden Yüksel'in cenaze namazına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt,  ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Koçan,   Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği  Başkanı Cemal Şengel, Eski Baro Başkanı  Av. Faruk Terzioğlu, TFF Bölge Müdürü Metin Codur,  ARAS EDAŞ Bölge Koordinatörü Adnan Taşkesenlioğlu,  Taşkesenli Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu, BB Erzurumspor eski başkanı Saim Özakalın iş dünyası, bürokrat dünyasından çok sayıda isimle spor camiasından isimler ve Yüksel ailesinin fertleri katıldı.


kıyasettin yüksel son yolculuğuna uğurlandı (2)


Tolunay Kafkas Çelenk gönderdi


Şu anda Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor'un  Teknik Direktörlüğünü yapan Tolunay Kafkas, futbolculuk yaşantısında kendisi için çok önemli bir yere sahip olan Kıyasettin Yüksel'i unutmadı. Başarılı teknik adam, büyük bir vefa örneği göstererek, Yüksel'in cenazesine çelenk gönderdi. Erzurumspor'un eski teknik direktörlerinden Necati Yankılar, Abdusselam Gökçan, Sebati Öztürk, Necdet Gümeşenek, mavi-beyazlı takımın efsane kaptanı Sebahattin Güneş,  eski futbolcularından Selçuk Çakmak da Kıyasettin Yüksel'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Dular eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Kıyassettin Yüksel'in ölümü tüm Erzurumspor camiasını derinden sarsarken, oğulları Abdullah ve  Murat Yüksel ile kızlarının da babasının arkasından göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Yüksel'in cenazesi Karayazı ilçesinde toprağa verilirken, cenazeye katılanlar Yüksel ailesine taziye dileklerini iletti.


Nurullah PALA/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Büyük insandı allah rahmet etsin