Spor Haber Girişi : 17 Ekim 2012 17:00

Koçal'dan curling müjdesi

Koçal'dan curling müjdesi
Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Türkiye’nin ikinci curling salonunu Yalova’ya yapmayı planladıklarını söyledi.
ErzurumAjans-Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Türkiye’nin ikinci curling salonunu Yalova’ya yapmayı planladıklarını söyledi.

Curling sporuyla Türkiye 'Universiade 2011 Erzurum Kış Oyunları' ile tanışmıştı. Yalova Belediyesi finansman bulması halinde curling salonunu Hacımehmet ovasında 8 dönüm arazi üzerine inşa edecek. Yalova Belediyesi Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasının kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, "Curling salonunun projesi tamamlandı ve ihale aşamasına gelindi. Şu anda salon için maddi koordinasyonu sağlamayı bekliyoruz. Para meselesini aştıktan sonra curling salonunu Hacımehmet ovasında 8 dönüm arazi üzerine inşa edeceğiz. Türkiye’nin 2. curling salonunu Yalova’ya kazandıracağız. Diğer curling salonu Erzurum’da bulunuyor. Erzurumluların bu oyuna büyük ilgi duyduklarını öğrendik. Yapacağımız salonla Yalovalılara farklı bir sporu daha tanıtacağız” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.