Erzurum Haber Girişi : 20 Aralık 2010 12:24

Konuk evi tamamlandı!..

Konuk evi tamamlandı!..
Erzurum Büyükşehir Belediyesince Havalimanı yolu üzerinde metruk halde iken alınarak yaptırılan konuk evi tamamlandı.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesince Havalimanı yolu üzerinde metruk halde iken alınarak yaptırılan konuk evi tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı açıklamada halkımızın ve dışarıdan gelecek turistlerin rahat edebileceği mekanların olmasına önem verdiklerini belirtti. Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkın istekleri doğrultusunda da sosyal belediyeciliği de hayata geçirdiklerini anlatan Küçükler, “Projelerin hepsinin ilk kez yapılmış, olması Kente özgü olması da önemli” dedi.

İnşaatı tamamlanan konuk evi konağı iç tefriş çalışmalarını inceleyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “2010 yılı içerisinde başladığımız konuk evinin inşaatına yapılan çalışmayla Konuk evi tamamlandı. İç tefrişini tamamlamakta olduğumuz bu konağı önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Havalimanı yolu üzerinde yıllardır yıkık dökük olarak kötü görüntü oluşturan harabe binanın çok modern bir konuk evi olarak yaptıklarını belirterek, “2011 Üniversiteler arası Kış Oyunları kapsamında kötü görüntüleri ortadan kaldırdık. Metruk binayı alarak modern konuk evi yaptık. Konuk evinin yapımı tamamlandı. Şehrimize gelen misafirlerin bu nezih mekanda ağırlama olanağımız olacak. Konuk evinde Erzurum’un kültürünü yansıtacağımız bir mekan haline getirmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.