İlçeler Haber Girişi : 10 Eylül 2012 15:15

Konut İş Sendikası, Bulutlar'a plaket verdi

Konut İş Sendikası, Bulutlar'a plaket verdi
Konut İş Sendikası Erzurum Bölge Başkanı Musa Duruk ile sendika yönetimi ve üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları, ziyaret ederek yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.
Erzurum Ajans-Konut İş Sendikası Erzurum Bölge Başkanı Musa Duruk ile sendika yönetimi ve üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları, ziyaret ederek yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.

Kalabalık bir heyet olduğu için Belediye Encümen salonu da yapılan görüşmede Konut İş Sendikası Erzurum Bölge temsilcileri, ziyaretlerinin nezaket amaçlı olduğunu belirterek şu bilgileri aktardılar,"Başkan Bulutlar, Erzurumlunun misafirperverliğini, sıcak ve samimi yüzünü her zaman yansıtmaktadır. Palandöken Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli işbirliği içindedir. Erzurum da bunu görmekteyiz. Belediyeler sivil toplum örgütleriyle hareket ettiği zaman daha çok güçlenir ve uzun ömürlü olurlar. Birlikte hareket ettikleri zaman her iki taraf için olumlu sonuçlar elde edilir. Nezaketinden ve kabulünden dolayı Başkan Bulutlara teşekkür ediyoruz. Yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyor günün anısına bu plaketimizi takdim ediyoruz" dedi.

Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Başkan Bulutlar, "Bu nazik ziyaretten dolayı memnun oldum. Belediye olarak, ilimizdeki sivil toplum kuruluşların tümüyle yakından ilgileniyoruz. İmkanlarımız nispetinde hepsine yardımcı oluyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın ağırlığı her zaman hissedilmektedir. Zaten onların ağırlığı ne kadar hissedilirse demokrasinin o kadar geliştiği anlamındadır. Bu vesile ile kuruluşlarımızın tümüne başarılar diliyor, faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.