İlçeler Haber Girişi : 07 Ağustos 2014 18:55

Korgeneral Başoğlu, Bulutlar'a veda etti

Korgeneral Başoğlu, Bulutlar'a veda etti
Erzurum'da görev süresi dolan ve EDOK Eğitim ve Doktrin Komutanlığına atanan 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara veda ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Erzurum'da görev süresi dolan ve EDOK Eğitim ve Doktrin Komutanlığına atanan 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Bulutlar'ın makamında bir süre görüşen Korgeneral Başoğlu daha sonra Palandöken Belediyesinden ayrıldı. Korgeneral Kamil Başoğlu ile Erzurum'da görev yaptığı sürede çok iyi bir diyalog içerisinde olduklarını ifade eden Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Erzurum'un ve bölge halkının büyük sevgisini kazanan değerli komutanımızı, ordumuzun yeni komuta kademesinde görmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.

Kendisini daima şükran ve minnetle anacaklarını vurgulayan Başkan Bulutlar, Korgeneral Başoğlu'na ziyareti anısına gümüş işlemeli Oltutaşı tespih, şehir takvimi, belediyenin kültür yayınlarını içerin kitap, Erzurum fotoğraflarını içerin albüm hediye etti. 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu ise Erzurum da yaptığı görev süresi içerisin de çok değerli dostluklar edindiğini belirterek Erzurum'da görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.