Ekonomi Haber Girişi : 24 Temmuz 2012 13:30

Korkmaz başarısının sırrını anlattı

Korkmaz başarısının sırrını anlattı
Erzurum’un inşaat sektöründeki köklü kuruluşu olan Korkmazlar Grup, hızla büyürken Erzurum’a da yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’un inşaat sektöründeki köklü kuruluşu olan Korkmazlar Grup, hızla büyürken Erzurum’a da yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.
1975 yılında Mahallebaşı’nda açtıkları Nalbur dükkânıyla birlikte inşaat sektörüne giren Korkmazlar Grup, yıllar içerisinde yaptığı yatırımlarla bölgenin devi olmayı başardı. 1984 yılında hamle yapan Necati Korkmaz, bayilikler alarak doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesine inşaat malzemesi pazarlamaya başladı. 1986 yılında PVC ve çift cam üretimine başlamış. 2000 yılında ise ilk hazır beton tesisini kurdu. 2004 yılında Boya fabrikası, 2007 yılında yapıştırıcı ve kimyasal maddelerinin üretimini başlattı. 2009 yılında kilitli taş ve bordür imalatına başlayan Korkmazlar Grup 2011’e gelindiğinde ise bölgede bir ilke imza atarak Entegre Contalı Beton Boru ve ekipmanlarını üretiyor.
Doğduğu ve büyüdüğü topraklara yatırım yapmanın sevincini yaşadığını ifade eden Korkmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necati Korkmaz, başarılarının sırrını ise şöyle anlattı: “Önce işini seveceksin. Çalışanını seveceksin. Öncelikle memleketine ahde vefayı unutmayacaksın. Bunları yaptığında zaten başarı seni bulmuş oluyor.”
Ticarette dürüstlüğün de çok önemli olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Necati Korkmaz, “Bayilik dönemimizde kazanmış olduğumuz müşteri potansiyeli, hep büyüyerek devam etti. Daha sonraki yıllarda kendi üretimimizi müşterimize götürdük. Ürünlerimiz müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Tüketici daha kaliteli, daha ekonomik olarak ihtiyacını karşıladı. Bu durum hem bizleri, hem de müşterilerimizi memnun etti” dedi.
Erzurum Merkezli Korkmazlar grup, Erzurum başta almak üzere, Erzincan, Bingöl, Muş, Ayrı, Iğdır, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüşhane, Rize, Artvin ve Trabzon illerine de hizmet götürüyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • veis 01 Ocak 1970 02:00

    Allah işini rast getirsin bir erzurumlu olarak gurur duyuyorum