İlçeler Haber Girişi : 22 Şubat 2013 16:38

Korkut'tan Akdağ'a gümüş vazo

Korkut'tan Akdağ'a gümüş vazo
Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti.
Erzurumajans-Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Açıklamaya yapacak mısınız diye soran gazetecilere, “Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut’un güzel hizmetlerini dinlemeye geldim” diyen Akdağ, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Ali Korkut, Bakan Akdağ’ın yaptıklarının herkese nasip olmayacak büyüklükte olduğunu belirterek her zaman gurur duyacaklarını söyledi. Korkut, Bakan Akdağ’a gümüş vazo hediye etti.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, incelemelerini sürdürüyor. Yakutiye Belediyesinde Başkan Korkut ve personel tarafından kapıda karşılanan Prof. Dr. Recep Akdağ, bir süre çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Kendisini takip eden gazetecilerin “Sayın Bakanım bir açıklamanız olacak mı?” soruları üzerine Akdağ, “Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut’un güzel çalışmaları hakkında bilgi almaya geldim. Şimdi onu dinleyeceğim” demekle yetindi. Bakan Akdağ, belediyeyi ziyareti sırasında çok sayıda vatandaşın talepleriyle de karşılaştı. Belediyeyi ziyaretinde Bakan Akdağ’a Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, gümüş vazo hediye etti.

BAKAN KARELERİYLE SLAYT

Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, Yakutiye Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alırken, bu yaz yapılacakların planlamasının yapılıp yapılmadığını da sordu. Akdağ, “Programı iyi yapmak, hızlı çalışmak gerekiyor. Halkımız yapılanı takdir eder, gördüğüm kadarıyla güzel işler yapıyorsunuz. Daha fazlasını da halk bekler” dedi. Belediye Başkanı Ali Korkut, Bakan Akdağ’ın herkese layık olmayacak hizmetleri yapan bir Erzurumlu siyasetçi olduğunun altını çizerek “Sayın Bakanım, sizleri yalnızca biz değil, Avrupalısı Amerikalısı takdir ediyor. Biz Erzurumlu olarak sizinle gurur duyuyoruz. Siz bizim medarı iftiharımızsınız. Yaptığınız büyük hizmetler unutulmayacaktır” dedi.
Bu arada Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın ziyareti sırasında, belediyenin çalışmalarını tanıtım amaçlı kullandığı tv’de Bakan Akdağ’ın Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile önceden çekilmiş ve hizmet alanlarında yapmış oldukları gezi görüntülerinin yer aldığı slayt döndü. Bakan Akdağ, sık sık slayta bakarak ‘hizmetler böyle kalıcı oluyor. Siz yeter ki hizmet yapın o bir yerlerde kalıyor” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.