Erzurum Haber Girişi : 07 Ekim 2016 11:15

Koşu bandında yaralandı

Koşu bandında yaralandı
Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde oturan Can ailesinin 4 yaşındaki kızları Melek, ayağını koşu bandında sıkıştırdı.
Erzurumajans-Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde oturan Can ailesinin 4 yaşındaki kızları Melek, ayağını koşu bandında sıkıştırdı. Dönen band küçük kızın ayağının yanmasına neden oldu.

Kongre Caddesi'nde evlerinin bitişiğindeki akrabalarının evine giden Melek Can, koşu bandını çalıştırıp, üzerinde yürümeye başladı. Dengesini kaybedip düşen Can'ın ayağı bandın altına sıkıştı. Bandın sürekli ayağına sürterek dönmesi sonucu canı yanan Melek Can'ın çığlıkları üzerine odaya koşan yakınları, küçük kızı kurtardı. Melek Can'ın sol ayağında yanıklar oluşması nedeniyle Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavi altına alındı. Hem kızının hem de kendilerinin çok korktuğunu söyleyen anne Emine Can şunları söyledi:

"Kızım Melek sürekli akrabalarımızın evine gider ve çok sevdiği yürüme bandını çalıştırıp üzerinde yürüyordu. O günde odada kimse yokken çalıştırmış ve düşmüş. Düşünce ayağı demirle bandın arasına sıkışmış. Bandın sürekli dönmesi sonucu sağ ayağında yanıklar oluşmuş. Hastaneye getirdik ve tedavi altına alındı. Bunada şükür."

Turgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.