Spor Haber Girişi : 10 Aralık 2021 13:53

Kritik maç, saat 20'de

Kritik maç, saat 20'de
Takımda moraller süper, tek eksik Eren Tozlu'nun olmaması.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor, zirve yarışında yara almamak için bugün Kocaelispor karşısına çıkıyor. Teknik Patron Erkan Sözeri’nin talebeleri Körfez’den zaferle dönmenin planlarını yapıyor.

 

Spor Toto 1.Ligde 16. Haftanın perdesi bu akşam saat 20:00’da Kocaeli’nde açılıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, Kocaelispor’la bu akşam kritik bir doksan dakikaya çıkacak. Dadaşlar, zirve yarışında yara almamak için Körfez’den puan ya da puanlarla çıkmak istiyor. Teknik Patron Erkan Sözeri yönetimindeki Mavi-beyazlılarda tek eksik sakatlığı bulunan Eren Tozlu’nun olmaması.

 

Gökhan ve Mücahit dikkatli olacak

 

BB Erzurumspor’da üç sarı kartlı olarak Kocaelispor karşısına çıkacak olan solbek Mücahit Albayrak ile orta saha oyuncusu Gökhan Alsan dikkatli olacak. İki oyuncu da bir yandan rakipleriyle mücadele ederken, diğer yandan da sarı kart görüp cezalı duruma düşmemek için dikkat edecek.

 

Dadaş 9 Eksikle Gitti

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, Kocaelispor maçı için dün sabah havayolu ile İstanbul’a gitti. Dadaşlar daha sonra otobüsle İzmit’e geçerek Welbörn Otel’de kampa girdi.

 

Mavi-beyazlı ekipte Eren Tozlu sakatlığı nedeniyle Kocaeli deplasmanında yer almazken, Teknik Direktör Erkan Sözeri, kaleci Göktuğ Bakırbaş, Gökhan Kardeş, Ufuk Budak, Hasan Batuhan Artarslan, Alican Özfesli, Özgür Sert, Ahmet Canbaz ve Hollandalı Mikhail Rousheuvel’i de maç kadrosuna dahil etmedi.

 

Eren Tozlu dışındaki 8 oyuncu Erzurum’da antrenmanlarına devam edecek.

 

Muhtemel Kadrolar

 

Stat: Yeni Kocaeli Stadı

Hakemler: Kadir Sağlam, Erkan Akbulut, Deniz Turgut, 4. Hakem:Efe Tanrıverdi

 

Kocaelispor:

 

1 Korcan Çelikay

3 Diogo Aleksis

6 Mehmet Taş

7 Musa Nizam

12 Atilla Turan

13 Abdoulaye Cisse

8 Yılmaz Özeren

20 Georges Constant

28 Mouhamed Diop

29 Michael Pereira

77 Benhur Keser

Teknik Direktör:

 

BB Erzurumspor:

 

29 Jakub Szumski

22 Mustafa Yumlu

2 Mustafa Akbaş

35 Orhan Ovacıklı

53 Mücahit Albayrak

4 Aykut Demir

20 Gökhan Alsan

27 Martin Hasek

12 Aly Mall

11 Arvydas Novikovas

25 Samuel Olanare

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.