Erzurum Haber Girişi : 11 Aralık 2012 16:15

Küçükler gurbetteki Erzurumluları ağırladı

Küçükler gurbetteki Erzurumluları ağırladı
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, gurbetteki Erzurumluları misafir etti.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, gurbetteki Erzurumluları misafir etti.

İstanbul Eyüp Erzurumlular Derneği, “Sılayı Rahim” gezileri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Özarslan’la birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i makamında ziyaret eden gurbetteki Erzurumlular, hem hasret giderdiler, hem de bir süre sohbet ettiler. Aralarında ses ve tiyatro sanatçılarıyla dernek ve başkanı işadamlarının da bulunduğu konuk heyet adına konuşan Dernek Başkanı Cahit Özarslan, Erzurum’a her gelişlerinde şehri biraz daha gelişmiş bulduklarını dile getirdi. Amaçlarının Erzurum’la gurbetteki Erzurumlular arasında bir köprü kurarak kaynaşmayı sağlamak olduğunu dile getiren Özarslan, bu bağlamda İstanbul’da da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.
Erzurum’a her gelişlerinde şehri biraz daha gelişmiş bulduklarını vurgulayan gurbetteki Dadaşlar, verilen hizmet ve yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e teşekkür ettiler.

KÜÇÜKLER, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINA DEĞİNDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, Erzurum’da 8 yıl içerisinde yapılan çalışmaların Erzurum belediyecilik tarihinde eşi benzeri görülmemiş hizmetlerden oluştuğunu ifade etti. Küçükler, “Erzurum’da çok büyük maliyetler gerektiren birçok alt ve üstyapı ihtiyacını ortadan kaldırdık. Öyle ki, yaptığımız yatırımların mali büyüklüğü artık milyon dolarlarla ifade edilmeye başlandı. Şehrin dört bir yanında kamulaştırmalar yapmak suretiyle kentimize yepyeni bir çehre kazandırmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize de, hizmetin en kalitelisine layık olan halkımızın desteğiyle inşallah ulaşacağız” dedi.
Öte yandan gurbetteki Erzurumluların çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla sık sık bir araya geliyor olmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Küçükler, “Erzurum dışında bile olsalar hemşehrilerimizin sıkı bir dayanışma içerisinde olduklarını görmek bizim için büyük mutluluk. Bu tarz birlikteliklerin devamı mutlaka sağlanmalıdır” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Küçükler, konuklarına Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının anlatıldığı kitapçıklarla, Erzurum’un tarihi ve kültürel yönlerinin ele alındığı çeşitli kitap ve dergilerden hediye etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.