Siyaset Haber Girişi : 26 Ekim 2013 23:15

Küçükler'den temayül açıklaması

Küçükler'den temayül açıklaması
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, yarın yapılacak olan temayül yoklamasının hayırlı olmasını ve huzurlu geçmesini diledi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, yarın yapılacak olan temayül yoklamasının hayırlı olmasını ve huzurlu geçmesini diledi. Küçükler, yaptığı açıklamada, "AK Parti olarak, bizim hizmetimizin harcı birlik, beraberlik ve kardeşliğimizdir" dedi.

AK Parti'nin bir halka hizmet hareketi olduğunu ve on yılda memlekete büyük hizmetler yapıldığını anımsatan Başkan Küçükler, şunları söyledi:

"Yarın, 27 Ekim Pazar günü, Temayül Yoklaması yapacağız. Belediye hizmetine talip olan aday adaylarımızı değerlendireceğiz. Bu hayırlı hizmete katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz. Bu milleti karanlık günlerden aydınlık yarınlara çıkartan AK Parti'nin görev emanetini Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde başkan sıfatıyla on yıl boyunca biz kullandık. Görev yıllarımızı partimizin adına ve misyonuna yakışır bir şekilde değerlendirdik. Erzurum'a en iyi şekilde hizmet ettik. Büyükşehirde, modern, sistematik ve işlevsel bir idari yapı inşa ettik, kurumsal bir kimliğe kavuştuk. Şehrin en önemli sorunlarını bir bir çözdük. Bu hizmetleri yaparken zaman zaman bir takım çıkar ve menfaat odaklarının yıpratma planlarıyla da karşı karşıya geldik. Ama biliyoruz ki, Allah Teâlâ, her zaman doğrunun ve iyi niyetli insanın yanındadır. Çıkarcıların, menfaatperestlerin, jakobenlerin, paragözlerin, despotların, demagogların oyunlarına aldırmadan, şehrimize, bugün gurur duyduğumuz hizmetleri kazandırdık. Bu güzel ve tarihi kente, fidan olarak ektiğimiz hizmet ağacının meyvesini şehir halkına sunmak için, daha güzel bir Erzurum için, serhat kentine güzellikler sunmak için, yine meydandayız. İstikrarı koruyalım, Erzurum'u büyütmeye ve yüceltmeye devam edelim." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.