Siyaset Haber Girişi : 27 Haziran 2012 17:15

Küçükoğlu: 'Seçim kardeşlerin yarışıdır'

Küçükoğlu: 'Seçim kardeşlerin yarışıdır'
AK Parti İl Başkan Adayı Recep Küçükoğlu, “Bizim için bu seçim, hasımların mücadelesi değil, kardeşlerin yarışıdır.
Erzurum Ajans-AK Parti İl Başkan Adayı Recep Küçükoğlu, “Bizim için bu seçim, hasımların mücadelesi değil, kardeşlerin yarışıdır. Kardeşçe bir hizmet koşusudur” dedi.
İktidar Partisi İl yönetiminin, yerelle hükümet arasındaki en önemli hizmet köprüsü olduğunu dile getiren Küçükoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Başbakanımız ve Hükümetimizin Erzurum için atan yüreklerini, daha çok hizmete dönüştürmek gibi bir misyon ve iddiaya sahibiz. Memlekete hizmet yağarken, Erzurum bundan daha çok nasiplenmelidir diyoruz. Bunun yolunu, yöntemini biliyoruz. Başbakanımız, Hükümetin en başarılı Bakanı olan Bakanımızın ve yürekleri şehre hizmet için çarpan Milletvekillerimizin şehirdeki gören gözü, işiten kulağı olmaya talibiz. Onların hizmet kararlılığına yerel ölçekte yapacağımız olumlu katkılar, hem şehir için daha büyük hizmet imkanı olacak hem de onların halkla zaten var olan sevgi bağlarını daha da kuvvetlendirecektir. Bu kongreden partimiz daha güçlü çıkacaktır.” Diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.