İlçeler Haber Girişi : 26 Kasım 2013 17:59

Kur'an kursu öğreticileri yemekte buluştu

Kur'an kursu öğreticileri yemekte buluştu
Oltu ve köylerinde görev yapan 25 Kız Kur'an Kursu Öğreticisi, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldiler.
Erzurumajans-Oltu ve köylerinde görev yapan 25 Kız Kur'an Kursu Öğreticisi, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldiler.

Oltu Samanyolu Cafe'de akşam yemeğinde bir araya gelen Kız Kur'an Kursu Öğreticileri, yemek yiyip doyasıya sohbet ettiler.

Oltu Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Eda Öztaş, "Cenab-ı Allah, bu mesleği hakkı ile yapabilmeyi, Kur'an-ı Kerimle yaşamayı ve yaşatmayı, hepimize nasip etsin." Derken bu tür etkinliklerin her yıl sürmesi temennisinde bulundu.

Yine Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Meryem Ataş ise hakikat ışığında yaşayıp, iki dünya mutluluğunu hedeflediklerini söyledi.

Din görevlileri tarafından alınan çiçekler Oltu ilçe merkezi ve köylerinden yemeğe katılan 25 Kız Kur'an Kursu Öğreticisine dağıtıldı. Karşılıklı dilek ve temennilerin de dile getirildiği yemekte Kur'an Kursu Öğreticileri günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.