Erzurum Haber Girişi : 06 Haziran 2012 09:30

Lise öğrencilerinden mezuniyet defilesi

Lise öğrencilerinden mezuniyet defilesi
Erzurum Yakutiye Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi’nin 75. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Güneş Doğudan Doğar” defilesinde bu sene mezun olacak öğrenciler tarafından hazırlanan Osmanlı ve Cumhuriyet yıllarına ait kıyafetler amatör
Erzurum Ajans-Erzurum Yakutiye Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi’nin 75. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Güneş Doğudan Doğar” defilesinde bu sene mezun olacak öğrenciler tarafından hazırlanan Osmanlı ve Cumhuriyet yıllarına ait kıyafetler amatör mankenler tarafından tanıtıldı.
Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen defileyi çok sayıda öğrenci ve aileleri izledi. Nefes kesen defilede Samsun Olgunlaştırma Enstitüsü'ne bağlı amatör mankenler birbirinden şık ve itinayla hazırlanmış kıyafetleri tanıttı. Amatör mankenler davetlilerden yoğun alkış aldı.
Yakutiye Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nimet Demircioğlu, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen defilede bu sene mezun olacak öğrenciler tarafından hazırlanan Osmanlı kaftanları ve yöresel giysilerin beğeniye sunulduğunu belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çiğdem HOPUR 01 Ocak 1970 02:00

    Başta okul Müdürü olmak üzere Teknik müdür yardımcısı ve emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum.Emeklerine sağlık mutheşemdi.Çiğdem HOPUR