Bölge Haber Girişi : 26 Mayıs 2011 12:00

Madalya için Antalya'ya uçuyorlar!..

Madalya için Antalya'ya uçuyorlar!..
Antrenör Nuket Gürel yönetimindeki Erzurumlu Golfçüler, Kulüplerarası Yıldızlar Türkiye Golf Şampiyonası için yarın Antalya'ya uçacak.

Erzurum Ajans-Antrenör Nuket Gürel yönetimindeki Erzurumlu Golfçüler, Kulüplerarası Yıldızlar Türkiye Golf Şampiyonası için yarın Antalya’ya uçacak.

Antrenör Nurdan Nuket Gürel yönetiminde son hazırlıklarını yapan Erzurumlu golfçüler Antalya’ya iddialı gidiyorlar. 40 sporcu ile Erzurum’da faaliyetlerini devam ettirdiklerini belirten başarılı golf antrenörü Nurdan Nuket Gürel, Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Spor Kulübü, Gençlikspor ve Çelebispor kulübünden toplam 15 golfçü ile Yıldızlar Türkiye Golf Şampiyonası’na iştirak edeceklerini söyledi.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Golf Şampiyonası’na iddialı olarak hazırlandıklarını belirten başarılı çalıştırıcı, Gençler kategorisinde ise Fulya Yurt’un bronz madalyayı Erzurum’a getirdiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.