Bölge Haber Girişi : 08 Mayıs 2011 12:15

Mağdure E-mail'den teşhis etti!..

Mağdure E-mail'den teşhis etti!..
Erzurum'un Pasinler ilçesinde meydana gelen 4 ayrı cinsel saldırının ilk mağduru olan üniversite öğrencisi, son olarak Türkçe öğretmenine saldıran zanlıyı, polisin e-mail ile gönderdiği fotoğraftan teşhis etti.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Pasinler ilçesinde meydana gelen 4 ayrı cinsel saldırının ilk mağduru olan üniversite öğrencisi, son olarak Türkçe öğretmenine saldıran zanlıyı, polisin e-mail ile gönderdiği fotoğraftan teşhis etti.

Pasinler ilçesinde meydana gelen 4 ayrı cinsel saldırının ilk mağduru olan üniversite öğrencisi M.G., son olarak 6 Nisan 2011 günü Türkçe öğretmeni A.K.'ye saldıran şüphelilerden Kadir N.'yi polisin e-mail ile gönderdiği fotoğraftan teşhis etti. İzmir'de yaşayan ablasını ziyarete gittikten birkaç gün sonra Pasinler'deki şüphelilerin yakalanması üzerine polis, 30 Aralık 2009'da saldırıya uğrayan M.G.'yi de yüzleştirme yapmak için aradı. Ancak, İzmir'de olduğunu söyleyen M.G., şüpheli Kadir N.'nin

internetten e-mail yolu ile gönderilen fotoğrafını "evet o" diyerek teşhis etti. Kendisine saldıran Kadir N. ile yüzleştirilmeyi çok istediğini belirten M.G., mahkeme gününü iple çektiğini söyledi. M.G., "Bu çirkin saldırıları Pasinler'de 4 kişiye yaptı. Belki başka yaptıkları da var ama utandıkları için saklıyorlardır. Bu gibi insanlara en ağır ceza verilmesini istiyorum. Çünkü hayatı insanlara zehir ediyor. Yine karşıma çıkacak diye 30 Aralık 2009 gününden itibaren her gün korku içinde geziyordum" dedi.

"KORKU İÇİNDEYDİM"

Saldırganın yakalandığı 5 Mayıs'tan sonra geceleri huzur içinde uyumaya başladığını söyleyen M.G., polise teşekkür etti. Şüphelinin fotoğrafını gördüğünde o korkunç dolu anı yeniden yaşadığını ifade eden M.G., "Okuldan çıkmış eve gidiyordum. Hava yeni kararmıştı. Yolda sadece ikimiz vardık. Telefonla konuşarak önümde yürüyordu. Karakola yakın olan peri bacaları bölgesine geldiğimizde yavaşladığı için ben öne geçtim. Bir süre sonra elle arkadan taciz etti. Ben bağırıp tepki gösterince, tekme-tokat vurmaya

başladı. A.K. öğretmen gibi direndim. Üstüm başım çamur olmuştu. Adam benim iki katım kadardı. O dev elleriyle saçımdan tutup kafamı defalarca parkın demirlerine vurdu. Cebinden çıkardığı bıçakla da yaralayacaktı ki, iki kadın bize doğru gelmeye başladı. Onları görünce kaçtı. Sağ kolum bileğimden kırılmış ve kanlar içinde kalmıştım" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.