Erzurum Haber Girişi : 30 Nisan 2014 21:52

Mahallebaşı karıştı... BDP'liler polisi taşladı

Mahallebaşı karıştı... BDP'liler polisi taşladı
Erzurum'da basın açıklaması yapmak için yolu kapatmak isteyen BDP'lilere müdahale eden polise, yüzleri maskeli kişiler balkondan taş ve şişe attılar.
Erzurumajans-Erzurum'da basın açıklaması yapmak için yolu kapatmak isteyen BDP'lilere polis müdahale etti. 1'inci katında BDP il başkanlığının bulunduğu binanın 3'üncü katının balkon ve pencerelerinden yüzleri maskeli kişiler polisin üzerine cam şişe, taş ve sapanla bilye attı.

TARTIŞMA ARBEDEYE DÖNÜŞTÜ

Merkez Yakutiye İlçesi'nin Mahallebaşı Semti'ndeki BDP il başkanlığı önündeki caddeyi bugün saat 16.00'da trafiğe kapatarak basın açıklaması yapmak isteyen partililere polis müdahale etti. Çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü.

POLİSE BALKONDAN ŞİŞE VE TAŞ ATTILAR


Polis taş ve cam şişe atan BDP'lilere tazyikli su ile müdahale etti.Bu sırada BDP il başkanlığının bulunduğu 3 katlı binanın en üst katına çıkan yaklaşık 20 kişi, yüzleri maskeli olarak balkon ve pencelerden polislerin üzerine taş, cam şişe ve sapanla bilye attı.

MÜDAHALEDE GAZ KULLANILMADI

Gaz kullanmayan polis göstericilerin üzerine TOMA'larla tazyikli su sıktı. Yaklaşık 15 dakika süren olaylar Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün olay yerine gelmesi ile son buldu. Emniyet Müdürü Karabörk'ün talimatı ile polis Mahallabaşı Polis Merkezine çekildi. Partililer de bunun üzerine sessizce dağıldı.

2 POLİS YARALANDI


B
u arada, atılan taşların bacaklarına isabet ettiği 2 polisin hafif yaralandığı bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERZURUMLU DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    ULAN ADİ ŞEREFSİZLER KİMBİLİR HANGİ BERBAT YERDEN GELİP ERZURUMUN ADINI LEKELİYORSUNUZ.SİZİN GİBİ VATAN HAİNLERİNİN YÜZÜNDEN NE ÇEKİYOR BU MİLLET. BUNLAR ERZURUMLU DEĞİL ZATEN OLAMAZ. DADAŞ VATANINA VE MİLLETİNE SADIKTIR. BUNLARI ERZURUMDAN SÜRMEK GEREKLİ.aĞRILISINA SOR ERZURUMLUYUM DİYOR.BİNGÖLLÜSÜNE SOR ERZURUMLUYUM DİYOR.BİRDE BUNLARIN KİMLİĞİNE BAKIN O ZAMAN NERELİ OLDUKLARI ÇIKAR ORTAYA.

  • fatmaa 01 Ocak 1970 02:00

    erzurumda BDP mi var

  • faruk yiğit 01 Ocak 1970 02:00

    ya bunların şerefi olsa zaten yapmazlar bu devletin polisine askerine taş atan insandan ne beklersin vatan hainleri..