İlçeler Haber Girişi : 12 Aralık 2012 18:26

Masa sıra olmaması kur'an aşkına engel değil

Masa sıra olmaması kur'an aşkına engel değil
Tortum İlçe Müftüsü Celal Büyük Kur’an Kursu Öğreticilerine rehberlik yapmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla Pehlivanlı, Bağbaşı bölgesindeki 6 Kur’an Kursu ile Karlı ve Vişneli köylerindeki Kuran Kurslarına ziyarette bulundu.
Erzurumajans-Tortum İlçe Müftüsü Celal Büyük Kur’an Kursu Öğreticilerine rehberlik yapmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla Pehlivanlı, Bağbaşı bölgesindeki 6 Kur’an Kursu ile Karlı ve Vişneli köylerindeki Kuran Kurslarına ziyarette bulundu. 
Bazı Kur'an Kurslarında imkanların kısıtlı olmasına rağmen cüzleri ellerinde ders dinleyen öğrenciler bu azimleriyle dikkat çekti. Tortum’da bulunan Kur’an Kurslarının verimlilik açısından çok faydalı olduğunu bildiren İlçe Müftüsü Büyük, “Amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren annelerimizin hepsinin Kur’an-ı Kerimle tanışmasıdır. Bu yıl ilk defa hayata geçen Diyanet İşleri Başkanlığının İhtiyaç odaklı Kur’an Kursları kapsamında açılan on beş ve toplamda otuzu aşkın Kur’an Kursunda Beş yüzden fazla bayan eğitim görmektedir” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.