Spor Haber Girişi : 04 Aralık 2014 23:18

Melo'nun karısı isyanlarda!

Melo'nun karısı isyanlarda!
Felipe Melo'nun eşi Roberta Melo, Eskişehirspor maçındaki kırmızı kart sonrası sosyal medyadan isyan etti.
Erzurumajans-Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun eşi Roberta Melo, eşinin Eskişehirspor maçında kırmızı kart görmesine instagram hesabından isyan etti.

Melo'nun kırmızı kartıyla ilgili haber yapan Brezilya gazetesi Globo Esporte'nin internet sitesindeki sayfasını instagram hesabından paylaşan Roberta Melo, fotoğrafın altına, "Bitmeyen zulüm! İkinci perde... Tebrikler hakem. Maçın başından beri istediğin şeyi yaptın" diyerek, hakem Ali Palabıyık'ı hedef aldı. Globo Esporte gazetesini de suçlayan Melo'nun eşi, "İsyan etmeme neden olan şey, eşimin gördüğü kırmızı kartların görüntülerini yayınlamamanız" ifadesini kullandı. Felipe Melo, Eskişehirspor maçının 57. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmış, saha kenarına gelirken de hakemlere tepki göstermişti.

Bekir'e de yorum yapmıştı

Roberta Melo daha önce de Fenerbahçeli Bekir İrtegün'ün 5. haftadaki Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından çarpıcı bir yorum yapmıştı. Roberta Melo, Bekir'in kırmızı kart görmesine neden olan pozisyonun fotoğrafını paylaşarak, "Eğer kocam bu hareketi yapsaydı, futboldan men edilmesini isterlerdi" ifadesini kullanmıştı. Fanatik

Yine Melo, yine mesaj!


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • BURASI ERZURUM! 01 Ocak 1970 02:00

    Az usturuplu fotoğraf koyun be!

  • ali korkmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Bencede yok yere kırmızı kart gösterdi hakem. teşekkürler