Bölge Haber Girişi : 18 Mayıs 2011 11:29

MHP Adayları sebze ve meyve halinde!..

MHP Adayları sebze ve meyve halinde!..
Erzurum MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile Milletvekili adayları Oktay Öztürk ve Kamil Aydın sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Erzurum Ajans-Erzurum MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile Milletvekili adayları Oktay Öztürk ve Kamil Aydın sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Milletvekili adayı Kamil Aydın, MHP’nin hazırladığı politikalarla esnafın yüzünü güldüreceğini söyledi.

12 Haziran’daki genel seçimlere 25 gün kala seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdüren MHP Milletvekili adayları Oktay Öztürk ile Kamil Aydın, MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile birlikte sebze ve meyve halinde esnaflarla bir araya geldi. Hal’in İstasyon meydanından Ilıca yoluna taşınması sonrası sıkıntılarının arttığını söyleyen esnafların şikayetlerinde haklı olduğunu belirten MHP birinci sıra Milletvekili adayı Oktay Öztürk, ekonominin ve toplumsal yapının temelini oluşturan esnafın güçlendirilmesi gerekirken, iktidarın ve yerel idarecilerin ise bunun tam tersini yaptığını kaydetti. Öztürk, tarım sektöründeki sıkıntıların ortadan kaldırılarak ürünün tarladan tezgaha varış süresini kısaltarak, esnafın satarken kar kazanacağı vatandaşın da ucuza meyve sebze yiyeceği bir politikayı hayata geçireceklerini söyledi.

MHP’nin esnafa sicil affı getirip finans kaynaklarına erişimlerini kolaylaştıracağını ifade eden MHP ikinci sıra Milletvekili adayı Kamil Aydın, “Yıllardır sürdürülen yanlış pollitikalar tarımı bitirken, bu alanda faaliyet gösteren esnaf da sürekli sorunlarla boğuşur hale geldi. Esnaf tezgahındaki ürünü satamaz iken vatandaş da fiyat pahallığı nedeniyle yiyecekleri sadece seyretmekle yetindi. Ama artık bunlar son bulacak” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.