Bölge Haber Girişi : 21 Nisan 2011 01:05

MHP Erzurum adaylarını tanıttı!..

MHP Erzurum adaylarını tanıttı!..
MHP'nin Erzurum milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.
Erzurum Ajans-MHP'nin Erzurum milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Yıldız düğün salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında ilk olarak MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya partililere hitap etti.
 
Kaya, konuşmasında Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) bazı milletvekili adaylarıyla ilgili iptal kararına ilişkin değerlendirmede bulundu.
 
YSK'nın aldığı iptal kararının ardından ülke genelinde olayların baş gösterdiğini savunan Kaya, şunları kaydetti:
 
"Bölücü yandaşlarının Diyarbakır'da, İstanbul'da ve daha birçok şehirde başlattığı eylemleri sanırım dikkatinizi çekiyordur. Son iki üç gündür öylesine kafamız karıştırıldı, öylesine sersem hale getirildik ki, neredeyse ülkeyi bölme ve parçalama adına suç işleyenleri değil de, suçluya kanunlar çerçevesinde geçit vermeyen kanun adamlarımızı kötü adam ilan etme gafletine düşmeye başladık. "
 
Daha sonra MHP Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk, Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Jale Hülya Alcan, Ömer Durur ve Muhsin Yılmaz birer konuşma yaptı.
 
MHP Erzurum Milletvekili Adayı Kamil Aydın da Kutlu Doğum Haftası'nı anımsatarak, Erzurum milletvekili adaylarının kutlu bir yola çıktığını söyledi.
 
Genel Seçim sürecinin coşkulu bir şekilde süreceğini kaydeden Aydın, "Ne güzel bir tevafuk. Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyoruz. Yüce Peygamberimizin doğum yıl dönümünü kutluyoruz ve bunu kutlu bir yola çıkarak kutluyoruz. İnşallah Rabbim bu tesadüfü zaferimizde de bir mucize gerçekleştirir ve zafere dönüştürür" diye konuştu.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.