Siyaset Haber Girişi : 27 Eylül 2015 15:42

MHP Erzurum Milletvekili adayı Hızarcı'dan birlik ve kardeşlik çağrısı

MHP Erzurum Milletvekili adayı Hızarcı'dan birlik ve kardeşlik çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlikve kardeşlik çağrısında bulundu.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlikve kardeşlik çağrısında bulundu.

MHP Milletvekili adayı Hızarcı, yaptığı açıklamada; ''Çağrım, milletimiz ve memleketimiz Erzurum içindir. Birlik olalım, insanı insan yapan değerlerimize sahip çıkalım. 1 Kasım'da MHP'de birleşelim'' dedi.

İŞTE MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HIZARCI'NIN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI

''Kurban Bayramı kulun Allah'a olan teslimiyeti ve sadakatidir. Kurban Bayram'ı akabinde gelecek olan 1 Kasım seçimleri inşallah bu milletin kurtuluşu olacak ve bu topraklarda yaşayan insanların kardeşlik bağı yeniden güçlenecektir.

Akraba olmuş ve aynı secdeye baş koyan bu necip milletin özüne dönmesi için, ortak akıl kullanarak değerlerine sahip çıkması gerekir. Birliğin ve kardeşliğin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin 1 Kasım seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkacağına inancımız tamdır.

Bir Sakarya Meydan Muharebesi'ne gerek kalmadan yeniden ocaklarımız tütecek ve yeşerecektir. Çağrım, milletimiz ve memleketimiz Erzurum içindir. Birlik olalım, insanı insan yapan değerlerimize sahip çıkalım. 1 Kasım'da MHP'de birleşelim''
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • necip tozcu 01 Ocak 1970 02:00

    mhp de birleşelimde neden ve ne için 1 milletvekilini yeterli gorup listeyi değiştirmeyen zıhnıyet için mi akp 4 cıkarmasına rağmen listeyi buyuk ölçüde değiştirirken bizimkiler yenilgiler kralı burnundan kıl aldırmayan kamil aydından gümüşhaneli abisi akpden belediye baskanı olan ertürk çimenden vazgecemediler bir tane bayan aday lıstede yok mecliste kadın dedın mi parmakla gosterilen meral akseneri aday yapmayan zihniyetten ne bekliyoruz ki recep akdağın karsına onun gıbı tıp profesörü hümeyra çanakça gibi bir bayanı cıkartmak varken akmille devam dediler o zaman bız yenılgıyede devam dıyeceğiz oyle gorunuyor

  • Mert 01 Ocak 1970 02:00

    Bırak be hocam. İhanet yaptılar hala MHP diyorsun oylar BBP e.