Siyaset Haber Girişi : 03 Ekim 2013 11:48

MHP Genel Merkezi binasında 'Andımız' protestosu

MHP Genel Merkezi binasında 'Andımız' protestosu
İlkokullarda 'Andımız' uygulamasının kaldırılmasını protesto etmek amacıyla MHP Genel Merkezi binasına büyük bir afiş asıldı.
Erzurumajans-İlkokullarda 'Andımız' uygulamasının kaldırılmasını protesto etmek amacıyla MHP Genel Merkezi binasına büyük bir afiş asıldı.

Demokratikleşme Paketi'nde yer alan ilkokullarda "Andımız" uygulamasının kaldırılmasını protesto etmek amacıyla MHP Genel Merkezi binasına büyük bir afiş asıldı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açıkladığı Demokratikleşme Paketi'nde ilkokullarda "Andımız" uygulamasının kaldırılacağını duyurmuştu. Bu uygulamanın kaldırılmasına tepkiler de sürüyor. MHP, uygulamanın kaldırılmasını, parti genel merkez binasının dış cephesine astığı "Andımız"ın yazılı olduğu bir afişle protesto etti. Dev afişin yanında Türk bayrağı ve parti bayrağı da yer aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada da uygulamanın kaldırılmasını eleştirmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hilmi 01 Ocak 1970 02:00

    andımızı asıyorlar sonra gidip meclisde teskereye onay veriyorlar MHP iki yüzlü siyaset izliyor iyi etti tuğrul türkeş