Siyaset Haber Girişi : 15 Haziran 2013 15:52

MHP heyeti Ardahan'da

MHP heyeti Ardahan'da
Milliyetçi Hareket Partisi'nin 22 Haziran tarihinde Erzurum 'da yapacağı Birlik Mitingi hazırlıkları için MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan ve MYK üyesi Taner Gökçek Ardahan'a geldi.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi'nin 22 Haziran tarihinde Erzurum 'da yapacağı Birlik Mitingi hazırlıkları için MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan ve MYK üyesi Taner Gökçek Ardahan'a geldi.

MHP Ardahan İl Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenleyen MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy 22 Haziran tarihinde Erzurum'da yapılacak olan mitinge tüm Ardahanlıları davet etti.

Erzurum'da 22 Haziran da dördüncüsü olan 'Birlik' temalı miting yapacaklarını ifade eden Özensoy, ''Bu açık hava toplantıları ile Türk milletinin geleceğe güven ve umutla bakmasını sağlıyor. Bu mitingler iktidara uyarı ve milleti uyanışa davet niteliğindedir. Partimiz Türkiye'nin bölünmesine, ortak değerlerimizin yok edilmesine asla izin vermeyecektir.''

Gezi parkı olaylarına da değinen Özensoy, gezi parkı ile ilgili genel Başkanları devlet Bahçeli'nin politikasının millet nezdinde taktir topladığını sözlerine ekledi.
Necati Özensoy son olarak, Partimiz Türkiye'nin bölünmesine, ortak değerlerimizin yok edilmesine asla izin vermeyecektir dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.