Siyaset Haber Girişi : 24 Şubat 2015 18:00

MHP'de Oktay Öztürk şoku!

MHP'de Oktay Öztürk şoku!
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk'ün eniştesinin AKP'den aday olması şaşırttı.
Erzurumajans-MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk'ün eniştesinin AKP'den aday adayı olması MHP kulislerine bomba gibi düştü!

ENİŞTE AKP'DEN ADAY

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk'ün kız kardeşinin eşi Veysal Tipioğlu, AKP'den aday adayı olmak için geçtiğimiz hafta Muğla Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa etmişti.

Kars'tan AKP aday adaylığı için başvuru yapan Tipioğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk'ün kız kardeşiyle evli olduğu ifade  edildi. (Kaynak: Gerçek Gündem)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Enes Hızarcı 01 Ocak 1970 02:00

    Oktay amca arkandayız ...

  • seyfullah hızarcı 01 Ocak 1970 02:00

    Büyük kafalar FİKİRLERİ, orta kafalar OLAYLARI konuşur, biz küçük kafalarda İNSANLARI konuşuruz. Gereksiz bir konu...Günümüzde karı-koca farklı fikirleri savunuyor..Bunda yadırganacak hiçbir şey yok. Birileri sun-i gündem yaratıyor....

  • Mustafa Aydın Yılmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Ne yani bunun bir haber Değeri yok mu? Bir cırpıda benzer şeyleri yazmışsınız nerden bildiniz de yazdınız işte bu tip haberlerden öğrendiniz. Sanki suçlayan, varmış gibi bir uslup içerisindesiniz. Haberiniz oldu kötümü oldu. Tarafkirliğin bukadarına da pes..

  • selami 01 Ocak 1970 02:00

    yahu bu kadar kusur kadı kızında da bulunur ona bakarsan mhp erzurum milletvekili adayı ertürk çimenin erkek kardeşi ercan çimen gümüşhane ak parti belediye başkanı mhp erzurum milletvekili cezmi polatın amca oğlu fevzi polatda erz.ak parti milletvekili adayı bunların bir lleri yağda bir elleri balda :)

  • Genç ülkücü Enes 01 Ocak 1970 02:00

    Bunda ne var kardeşler, Albayın bir oğlu Mhp de bir oğluda AKP de ,insanlar özgür.Oktay beyin bunda bir dahili olamaz.Lütfen öküzün altında buzağı aramayalım.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Niye şok olsun! Her insan müslüman doğar diye biliyorum! Herkes MHP`li olacak diye kural mı var! Biraz daha ileri gidip kafataslarına da bakalım isterseniz! Allah herşeyi farklı, çeşit çeşit yaratmış, neden tek tipli olsun istiyorsunuz? Yani şimdi Sayın Öztürk ne yapsın?!!! Eniştesini ret etsin!!!Politik görüşler farklı olamaz mı? Asıl şoku Erzurumlu yaşıyor! Karslı adam Erzurumdan vekil!!!