Siyaset Haber Girişi : 13 Mart 2015 19:17

MHP'li Arslan: İsmim için değil neslimiz için adayım

MHP'li Arslan: İsmim için değil neslimiz için adayım
MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Gökhan Arslan, resmi müracaatını yapan ilk isimlerden biri oldu.
Erzurumajans-7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP'den Erzurum milletvekili aday adayı olan Gökhan Arslan, MHP Genel Merkezine resmi başvurusunu yaptı.

MHP Erzurum milletvekili aday adayı Gökhan Arslan, müracaatı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu seçimler Türkiye için çok önemlidir zira isim seçiminden ziyade nesil seçimine yönelik bir seçim olacaktır. Ya devlet mallarını her gün yağmalayarak sözde özgürlük adı altında bölücülük yapanların, ya da almış olduğu her nefeste vatanım diyen memleket sevdalılarının zaferiyle Türkiye yeni bir döneme girecektir. Bu yüzden aday olma şartlarımızı anlatırken "İsmim için değil; Kemikleri sızlayan neslim için Adayım" ifadesini kullanma gereği hissettik."

GÖKHAN ARSLAN KİMDİR?

1980 Yılında Erzurum'da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Erzurum'da tamamladı.
1999 yılında girmiş olduğu Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından Yüksek lisans eğitimine başladı. 2009 yılında Yüksek Lisansını bitirerek Doktora çalışmalarına başladı ve devam ettirmektedir.

Halen İnşaat sektöründe hizmet veren bir şirketin Yönetim Kurulu başkanlığını yapan Arslan; Erzurum merkezde çok sayıda konut üreterek iş istihdamına katkıda bulundu.

Okul yıllarında çıkarmaya başladıkları "Alınteri" adında Bilim-Kültür dergisinin bir dönem imtiyaz sahipliğini de yapan Arslan, çeşitli dergi, gazete ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

25. Dönem Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili aday adayı olan Arslan evli ve  iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.