Siyaset Haber Girişi : 06 Ağustos 2012 10:30

Milletvekili Çığlık esnafın sorunlarını dinledi

Milletvekili Çığlık esnafın sorunlarını dinledi
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık,Taşmağazalar Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık,Taşmağazalar Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.
Çığlık, ramazan ayına özgü program düzenleyerek, halkın sorunlarını dinlediklerini söyledi. Esnaf ziyaretlerinde esnafın yaşadığı sorunları ele aldıklarını belirten Çığlık, şunları söyledi: “Esnafımızın ve halkımızın memnuniyeti bizleri de memnun etmektedir. Bu yaptığımız ziyaretler şikayetlerin, istek ve taleplerin dinlenmesi sorunların giderilmesi yönünde faydalı ziyaretlerdir. Gördüğümüz ve dinlediğimiz kadarıyla halkımız istikrardan yana, bizlerde çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz. Elimizden gelenin daha fazlası yapmak için çaba sarf ediyoruz. Ramazan ayında ilçelerimizde de programlar düzenleyerek, halkımızın sorunlarını dinledik”
Bir süre esnafla sohbet eden Çığlık, esnafın sorunlarıyla ilgili notlar aldı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile geterin esnaflar , milletvekili Çığlık'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
Ziyarete Çığlık'a, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ebubekir Aydemir, Dursun Yıldız, Sevgi Acar, AK Parti Yakutiye İlçe Başkan Yunus Şahin eşlik etti.
Çığlık daha sonra İspir ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde ayı saldırısına uğrayan Mustafa Korkmaz'ı tedavi gördüğü Erzurum Bölge Eğitim Hastanesinde ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat 01 Ocak 1970 02:00

    vay be nasılki sayın milletvekilimiz halkın arasına girmiş. 2 dönemdir seçilmiş vekil ama bugün dükkanımdan içeri girse tanımam abla buyur derim. Erzuruma ne faydası var fazilet hanımın anlamıyorum sadece mecliste koltuk doldurmak için vekil seçilmiş