Erzurum Haber Girişi : 18 Haziran 2012 19:00

Milletvekili Yılmaz'dan taziye mesajı

Milletvekili Yılmaz'dan taziye mesajı
Erzurum’da bugün meydana gelen trafik kazasında Erzurumlu 5 genç için AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, taziye mesajı yayınladı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da bugün meydana gelen trafik kazasında Erzurumlu 5 genç için AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, taziye mesajı yayınladı. Milletvekili Yılmaz, yayınladığı taziye mesajında: “Erzurum’da meydana gelen elim ve üzücü trafik kazasında Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr.Yavuz Onganer’in oğlu Burak Organer,  Prof.Dr. Metin Güngörmüş’ün oğlu Burak Güngörmüş, Prof.Dr.Ahmet Dodoloğlu’nun oğlu Fatih Dodoloğlu,  Yrd.Doç.Dr.Selami Yeşilyurt’un oğlu Muhammet Sait Yeşilyurt ile Erzurum Barosu Avukatlarından Zinnur Kara’nın oğlu Erdem Kara’nın hayata veda ettiklerini derin teessür duyarak öğrendim. Bu üzücü ve elim kazada evlatlarımızı kaybeden ailelerimizin acasına Cenabı-Hak’tan sabır ve tevekkül niyaz ederek, ebediyete intikal eden yavrularımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.