Spor Haber Girişi : 31 Ekim 2012 14:30

Milli güreşçi Kenan Gör, Rusya yolcusu

Milli güreşçi Kenan Gör, Rusya yolcusu
Yunanistan'ın Larissa Kentinde yapılan Akdeniz Kupası Büyük Erkekler Serbest Güreş Turnuvasında altın madalyayla Türkiye’ye dönen Kenan Gör, gözünü Rusya da yapılacak olan Avrupa Kupasına cevirdi.
Erzurum Ajans-Yunanistan'ın Larissa Kentinde yapılan Akdeniz Kupası Büyük Erkekler Serbest Güreş Turnuvasında altın madalyayla Türkiye’ye dönen Kenan Gör, gözünü Rusya da yapılacak olan Avrupa Kupasına cevirdi.

Milli güreşçinin başarılarını takdirle karşılayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kenan Gör’den Avrupa Şampiyonluğu sözü alarak Rusya’ya uğurladı. Başkan Bulutlar,” Sürekli söylüyoruz Belediyemiz her zaman sporun ve sporcuların yanındadır. Elimizden geldiği kadar desteğimizi veriyoruz. Çünkü Palandöken Belediyespor Kulübünün bünyesinde olan Güreş Takımımız Bölgenin ve Erzurum'un tek 1.ligde mücadele veren tek takımıdır. Bizleri ve şehrimizi en iyi temsil etmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Yaklaşık dört yıl önce Spor Kulübümüzün bünyesine katıldığımız Güreş Takımımız bu zaman içerisinde 39. Uluslar arası Yaşar Doğu güreş turnuvasında üçüncülük elde etmiş, birinci ligde gurup birinciliği elde etmiş, milli takıma birçok sporcu vermiş yine büyük bir başarı elde edilerek Yunanistan’da düzenlenen Akdeniz Kupasında Altın madalya alınmıştır. Takımımıza kol kanat germek sahip çıkmak sorumluluğumuzun gereğidir. Milli Güreşçimiz Kenan Gör, bu defa da Rusya da yapılacak olan Avrupa Kupası için mücadele edecek ondan çok şey bekliyoruz. Çünkü sporcumuz akılı çevik ve ahlaklıdır” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.